Contact | Adres gegevens | Routebeschrijving |
   
   
 

Welkom

Drukwerk

Actueel

Historie drukkerij

Ontwerp en advies

Textiel bedrukking

belettering auto's en reclameborden

klanten

 

Actueel

Na 51 jaar valt het doek voor huis-aan-huisblad de 'Triangel'.

Met ingang van januari 2021 stoppen wij met het uitgeven van de 'Triangel'.

De laatste editie van de 'Triangel' valt op 16 december 2020 in 's-Graveland, Ankeveen, Kortenhoef op de mat. Gezien het digitale tijdperk waarin we ons bevinden, is het de laatste jaren alleen maar lastiger geworden om positieve resultaten te kunnen realiseren met ons huis-aan-huis blad de 'Triangel'.

We bedanken onze lezers, adverteerders en bezorg(st)ers voor het door hen in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren.

Directie en medewerkers van de 'Triangel'.

Jarenlang was het vanzelfsprekend dat huis-aan-huisbladen tweewekelijks op de deurmat vielen. Bladen die de inwoners informeerden over plaatselijke gebeurtenissen, lokale politiek en gemeenteberichten. Vanaf de jaren 60 nam het belang van de bladen toe, toen bleek dat burgers behoefte hadden aan hyperlokaal nieuws. Huis-aan-huisbladen hebben een belangrijke functie in de gemeenschap. Ze zorgen voor verbinding en berichtgeving, zowel op redactioneel als advertentieniveau.

Zij onderscheiden zich op veel vlakken van grote, landelijke kranten. Het belangrijkste onderscheid is dat de bladen gratis zijn voor lezers en compleet worden bekostigd door advertentieverkoop.

Maar door de teruglopende advertenties (mede door de corona crisis, waardoor bedrijven minder zijn gaan adverteren omdat ze zelf niet of minder draaien), dalende advertentie-inkomsten van de papieren krant en stijgende kosten voor het drukken zijn de belangrijkste redenen om met de 'Triangel' te stoppen. Het is jammer, zeker voor onze trouwe lezers.

De drukkerij blijft bestaan.

We bedrukken nog wel zakelijk drukwerk en kleding, zowel werkkleding voor bedrijven, promotie, of particulier voor een feestje of een eigen ontwerp. Zowel flexfolie als full-colour op lichte textielsoorten. Tevens doen we de belettering van auto’s, reclameborden, uithangborden, ramen enz. Daarnaast drukken we ook familiedrukwerk, zoals geboorte-, trouw-, rouw-, uitnodigings- of bedankkaarten.

 

Ook filmuitdraai voor bedrijven

positief en negatief