Contact


Tel: 035-6561359

Mail: drukkerij.klapbrug@planet.nl

Mobiel: 06-46090778

Liebergerweg 183, 1223 PV  Hilversum

Image

  Image

  Routebeschrijving


  Als u komt uit de richting WEESP of uit de richting BUSSUM, dan rijdt u over de provinciale weg de N 236 richting 's-Graveland. U neemt de afslag 's-Graveland en volgt een scherpe bocht naar links. U rijdt dan al op het Noordereinde waar drukkerij De Klapbrug is gevestigd. De ingeslagen weg vervolgend ziet u, na een aantal landgoederen, aan uw linkerhand De Klapbrug.
   
  Als u komt uit de richting HILVERSUM of uit de richting VINKEVEEN, dan rijdt u over de provinciale weg N 201 richting 's-Graveland. U neemt de afslag 's-Graveland en rijdt over de brug over het Hilversumse kanaal het Zuidereinde op. Deze weg vervolgen. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor het Noordereinde op. Direct na de eerstvolgende brug ligt drukkerij De Klapbrug aan uw rechterhand.
   
  PARKEREN: Gezien de verkeersintensiteit is het niet aan te bevelen om voor de drukkerij te parkeren. Geadviseerd wordt om de brug, schuin tegenover De Klapbrug, over te steken. In de straat voor u (de Herenweg) is ruim voldoende parkeergelegenheid.