Familie Drukwerk


De mijlpalen in een relatie, zo persoonlijk als het handschrift van de mens, met zijn tekens van liefde en vreugde worden bij ons vertaald tot specifiek bij u passend drukwerk. De beweging in de trends vindt u terug in de jaarlijks vernieuwde dynamische collectie geboorte- trouw- en jubileumkaarten. Wij zetten uw tekst precies op maat op de bijbehorende kaart. Deze uitgebreide collecties worden door steeds meer mensen ontdekt.

We hebben brochures om mee te nemen naar huis. Om ideeën op te doen voor de tekst die u op uw kaart wilt hebben en ook voor de keuze van het lettertype is er een map met tekstvoorbeelden aanwezig. Ook kaartjes met verschillende teksten (versteking genoemd), bijvoorbeeld voor gasten die u uit wilt nodigen voor de receptie en voor gasten voor de bruiloft, zijn geen enkel probleem.
Als u over een rijke fantasie beschikt en u uw kaart een persoonlijk tintje wilt geven, is het natuurlijk ook heel leuk om een eigen tekst te bedenken of zelfs een heel eigen kaartje te ontwerpen. Wij helpen u graag om uw droomkaart te verwezenlijken. alle kaarten zijn inclusief bijpassende enveloppe. de prijzen van de kaarten zijn vanaf € 0,75 per stuk. of u nu 20 kaarten of 200 kaarten nodig heeft, u betaald een vast bedrag voor het dtp- en drukwerk.


Wij doen geen rouwkaarten. Wel dankbetuigingen en bedankkaarten

Als u een idee wilt krijgen van de kaartjes uit onze collectie, verwijzen wij u naar de websites van enkele grote uitgeverijen van familiedrukwerk:

Als u een leuk kaartje heeft gezien kunt bij ons ook eventueel het kaartje komen bekijken in het boek.
En bij ons in de winkel de kaart bestellen of via het contactformulier


Image
Image
Image

Ook hebben wij verschillende kaarten op onze eigen website staan zie hiervoor onze pagina

Mocht het zo zijn dat u op één van bovenstaande sites al een kaart vindt die u zou willen bestellen, dan kunt u dat doen door ons een e-mailtje te sturen, waarin u vermeldt om welke uitgever het gaat en of het een geboortekaart of trouwkaart betreft. Verder willen we graag weten welke tekst u op de kaart wilt en in welk lettertype de tekst gezet moet worden. De standaard tekstkleur is zwart. Wilt u een andere kleur dan moet u dit aangeven.

In onze winkel hebben we keus uit verschillende lettertypes. Mocht u zelf een lettertype op uw computer hebben, dat u bevalt, bedenk dan dat wij niet alle lettertypes beschikbaar hebben. In dat geval kunt u bij ons een lettertype komen uitzoeken wat het dichtst bij het door u gewenste lettertype in de buurt komt. Wij kunnen u daarbij natuurlijk adviseren.

Als wij alle gegevens hebben die we nodig hebben, laten wij u weten wat de prijs is voor het aantal kaarten dat u wenst. Wij maken dan een proef voor u, volgens de gegevens en de wensen zoals die van tevoren doorgesproken zijn. Vervolgens bekijkt u de proef. Wenst u nog aanpassingen, dan kan dat en maken we eventueel een nieuwe proef. Als alles naar uw wens is, maken we afspraken wanneer de kaarten geleverd moeten worden. Hieronder treft u de prijzen aan:

druk en zetkosten EUR. 95,-
extra voor kleur EUR. 45,-
extra voor voorzijde EUR.35,-
tekswissel bij trouwkaarten EUR.35,-
Image
Image
Image