ActueelVerhuist naar een nieuwe locatie

Wij willen u graag informeren dat Drukkerij de klapbrug met ingang van 1 januari 2024 is verhuist naar een nieuwe locatie.
Ons nieuwe adres is Liebergerweg 183, 1223pv Hilversum.
Vanuit de nieuwe locatie staan we weer met alle diensten klaar die u van ons gewend bent. Zoals het bedrukken van (werk)kleding en andere stoffen. Bijvoorbeeld vlaggen, belettering van auto’s en andere reclame uitingen , uw digitale drukwerk. En het regelen van al uw andere drukwerk.
We willen u verzekeren dat deze verhuizing geen invloed zal hebben op de kwaliteit van onze diensten en producten, ook zullen we u op hetzelfde niveau blijven bieden van wat u van ons gewend bent.
We hopen dat u ons uw zakelijke behoeften zult blijven toevertrouwen en we kijken ernaar uit u op onze nieuwe locatie van dienst te zijn.
We zijn wel bereikbaar via e-mail drukkerij.klapbrug@planet.nl,
telefoonnummer 035-6561359 en 06-46090778
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over deze verhuizing, neem dan gerust contact met ons op.
Drukkerij de Klapbrug
Liebergerweg 183 - 1223 PV Hilversum
Tel. 035-6561359 of Tel. 06-46090778
Drukkerij.klapbrug@planet.nl
Met vriendelijke Groet,
Coby Oosten

Image

De drukkerij blijft bestaan.


We bedrukken nog wel zakelijk drukwerk en kleding, zowel werkkleding voor bedrijven, promotie, of particulier voor een feestje of een eigen ontwerp. Zowel flexfolie als full-colour op lichte textielsoorten. Tevens doen we de belettering van auto’s, reclameborden, uithangborden, ramen enz. Daarnaast drukken we ook familiedrukwerk, zoals geboorte-, trouw-, rouw-, uitnodigings- of bedankkaarten.

Historie drukkerij


Ca. 100 jaar geleden was de boekdrukkerij Linnaeus in de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost gevestigd. Later is het bedrijf verhuist naar de Von Zesenstraat in Amsterdam Oost. De directeur was toen de heer Sombroek. In 1954 nemen J.E. Onkenhout en J. Onkenhout de zaak over van de heer Sombroek, met alleen 1 handdegel en ca. 50 bokken met letter. In datzelfde jaar werden een Heidelberger en een Mercedes boekdrukpers aangeschaft.

In 1967 verhuisde het bedrijf gedwongen naar 's-Graveland, daar werd een 2e-hands offsetpers aangeschaft. In 1967 werd ook het eerste dorpskrantje de Triangel uitgegeven. Dit krantje wordt op de dag van vandaag nog steeds gemaakt, en wordt eens in de veertien dagen uitgegeven.

In 1979 nemen B.E. Onkenhout en P.I. Onkenhout het bedrijf over, laatstgenoemde stapte in 1979 op.

Januari 1987 ging de drukkerij in vlammen op. Om de klanten dat mede te delen werd er een Nood-editie gedrukt. Om toch nog verder te kunnen gaan met het drukken werden in een woonhuis de machines geïnstalleerd, wat naast de drukkerij staat. De heer Onkenhout woonde zolang op een ander adres. In juli 1987 was de drukkerij weer helemaal opgebouwd en konden ze het nieuwe pand betrekken. In 1988 werd er een nieuwe offsetpers Ryobi 500 np aangeschaft.

In augustus 2002 nemen J.H.B. Onkenhout en J.J.M. Oosten de drukkerij over van B.E. Onkenhout. Momenteel is het bedrijf werkzaam in offset en boekdruk, en doet ook zelf de voorbereiding en afwerking.


Wij maken handels-, reclame-, familie-, verenigings- en full colour drukwerk.