Vragen en antwoorden


Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen indien u echter nog vragen heeft, dan kunt u die altijd mailen naar drukkerij.klapbrug@planet.nl.

1. Wat voor kwaliteit heeft het textiel?
We hebben er doelbewust voor gekozen om een kwalitatief goed product aan te kunnen bieden, met een opdruk die lang meegaat. Wij hebben gekozen voor Fruit of  the Loom daar het een goed en bekend merk is en relatief voordelig zodat wij ook scherpere prijzen naar jullie kunnen doorberekenen. Voor de opdruk hebben we gekozen voor heattransfers (fullcolor), Flock (1-kleurig) of (glimmende) Flex (1 of 2 kleurig). Dit heeft een lange levensduur en is gemakkelijk te wassen (de shirts komen met een wasvoorschrift).

2. Wat is Flock?
Bij flock (oftewel vilt) wordt de opdruk computergestuurd uit vilt gesneden, om vervolgens geperst te worden op het stof. Het vilt heeft een matte, zachte uitstraling.

3. Wat is Flex?
Bij flexdruk (oftewel folie) wordt de opdruk computergestuurd uit speciaal folie gesneden, om vervolgens geperst te worden op het stof. De folie heeft een stevige, glanzige uitstraling.

Bijna alle soorten kleding zijn te bedrukken behalve:
badstof en fleece zijn stoffen die moeilijk te bedrukken zijn. deze kunnen beter geborduurd worden

4. Hoe zit het met de levertijd?
De levertijd is 1 tot 2 weken na het ontvangen van de betaling, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling.

5. Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zitten bij de prijs inbegrepen. Indien u meer dan 5 shirts wilt bestellen dan maken wij een aparte offerte en worden de werkelijke verzendkosten doorberekend.

6. Hoe zit het met de betaling?
De betaling gebeurt altijd vooraf en daarvoor kunt u kiezen tussen storting op bank- of girorekening of door te betalen via Paypal (hier zijn wel extra kosten aan verbonden). De specifieke gegevens krijgt u toegezonden via e-mail.

7. Kan ik het product ook afhalen?
Ja, dat is mogelijk na het maken van een afspraak.
Indien u minder dan 5 artikelen heeft besteld en u wilt de bestelling ophalen, stuur ons dan een e-mail voordat u de betaling doet (betaling is altijd vooraf via opgegeven methodes) zodat wij u een korting kunnen geven op de producten.